Από τους αρχέγονους χρόνους καλλιεργείται το ιερό δέντρο της ελιάς. Από τους καρπούς της παράγεται το ξακουστό ελαιόλαδο. Ο συνδυασμός του κλίματος και ειδικότερα του εδάφους και των εκλεκτών ποικιλιών, εξασφαλίζει την παραγωγή ελαιολάδου ανώτερης ποιότητας.

Η Αθηνοελιά, καλλιεργείται εδώ και πολλούς αιώνες στον Ελλαδικό χώρο και ειδικά στην περιοχή της Λακωνίας, είναι δέντρο μεγαλόσωμο, μέτρια ζωηρό, ιδιαίτερα ανθεκτικό στο ψύχος και το υψόμετρο και δίνει ένα εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο.

Δίνει λάδι ισορροπημένο, με γεμάτο σώμα και ήπια γεύση με τα δικά της φρουτώδη αρώματα. Αφήνει μια αίσθηση βουτύρου στο στόμα και έχει εντυπωσιακό χρυσοπράσινο χρώμα.

Έτσι έχουμε ένα απόλυτα φυσικό προϊόν, πλούσιο σε πολυακόρεστα και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα που δεν περιέχουν χοληστερίνη, με αντιοξειδωτικές ιδιότητες και λειτουργεί ευεργετικά για την υγεία του ανθρώπου.

[rev_slider_vc alias=»olive-oil»]

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο. Εκλεκτή ποιότητα παρθένου ελαιολάδου, του οποίου η περιεκτικότητα σε ελεύθερα λιπαρά οξέα, εκφρασμένη σε ελαϊκό οξύ, η οξύτητά του δηλαδή, δεν υπερβαίνει τα 0,8g ανά 100g προϊόντος. Είναι ελαιόλαδο ανωτέρας κατηγορίας με τέλειο άρωμα και γεύση, που παράγεται από την πρώτη έκθλιψη των ελιών και μόνο με μηχανικές μεθόδους. Δεν περιέχει εξευγενισμένα ελαιόλαδα.

Salve
Διαθέσιμες συσκευασίες

Γυάλινο μπουκάλι των 250ml.

Γυάλινο μπουκάλι των 500ml.

Salve
Προτεινόμενοι τρόποι χρήσης

Το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο SALVE είναι ιδανικό για να χρησιμοποιηθεί στο μαγείρεμα ή ωμό σε σαλάτες, σάλτσες, χόρτα, κλπ.