Εταιρεία

ΙΣΤΟΡΙΑ

Η εταιρεία παραγωγής, τυποποίησης και διάθεσης αγροτικών προϊόντων Salve / Ε. Μπακή – Α. Τζώτζος Ε.Ε. είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας των ιδρυτών της να αναδείξουν και να αξιοποιήσουν τους καρπούς των καλλιεργειών στα οικογενειακά κτήματα που διαθέτουν στην ευλογημένη γη της Πελοποννήσου, και ειδικότερα, στην Αργολίδα και τη Λακωνία.

Πρόκειται για καλλιέργειες με ελιές, πορτοκάλια, βερίκοκα, σύκα και ρόδια, τα οποία έδιναν για δεκαετίες τον πολύτιμο πλούσιο καρπό τους προς κατανάλωση με τους παραδοσιακούς τρόπους, χωρίς ιδιαίτερη επεξεργασία ή τυποποίηση. Οι καλλιέργειες αυτές εμπλουτίστηκαν με νέες δυναμικές ποικιλίες και εκσυγχρονίστηκαν, ώστε να βελτιωθεί η απόδοση και η ποιότητα των παραγομένων καρπών.

Αυτοί οι καρποί της ελληνικής γης αποτελούν το κύριο συστατικό των προϊόντων Salve, τα οποία παράγονται στην ιδιόκτητη σύγχρονη μονάδα τυποποίησης και

συσκευασίας αγροτικών προϊόντων που λειτουργεί στο Νέο Ηραίο του δήμου Άργους-Μυκηνών.

Η μονάδα σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε σύμφωνα με όλα τα ποιοτικά πρότυπα και τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και κατά την παραγωγική διαδικασία τηρούνται όλοι οι κανόνες υγιεινής και ασφάλειας σύμφωνα με το Πρότυπο EN ISO 22000:2005.

Πέρα από την κορυφαία ποιότητα των πρώτων υλών που προέρχονται από ιδιόκτητες ή αυστηρά επιλεγμένες καλλιέργειες, ιδιαίτερη σημασία δίνεται στην μοναδική ιδιαιτερότητα των γεύσεων που διαμορφώνονται με βάση τις τοπικές παραδοσιακές συνταγές και τα πολύτιμα μυστικά των παλιών νοικοκυρών του τόπου μας. Στα παραγόμενα προϊόντα δεν χρησιμοποιούνται συντηρητικά. Οι συσκευασίες σχεδιάζονται έτσι ώστε να σέβονται και να προάγουν την αισθητική του καταναλωτή, χωρίς ωστόσο να επιβαρύνουν το περιβάλλον με εξεζητημένες επιλογές και αδικαιολόγητες υπερβολές.

Salve
Τα παραγόμενα προϊόντα είναι

Εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο ιδιαίτερης και εξαιρετικής ποιότητας

Μαρμελάδες φρούτων με βάση τοπικές παραδοσιακές συνταγές

Salve
Στο μελλοντικό σχεδιασμό της εταιρείας περιλαμβάνονται

Αρωματισμένο ελαιόλαδο με προσθήκη βοτάνων και αρωματικών φυτών

Γλυκά κουταλιού και κομπόστες

Αποξηραμένα φρούτα και άλλοι καρποί

Αποξηραμένα βότανα και αρωματικά φυτά

[rev_slider_vc alias=»company-photos»]

Επικοινωνήστε μαζί μας